Un nou val masiv de angajări la Administrația Penitenciarelor / În iunie – 700 de posturi de agent operativ, în septembrie – 570

Exclusivitate

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a anunțat luni, 13 septembrie, că scoate la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca polițist de penitenciare, un număr de 570 posturi vacante de execuţie (agent operativ) din cadrul sectorului siguranţa deţinerii şi regim penitenciar, din unităţile penitenciare.

Este al doilea val de angajări pentru posturile de agent operativ după cel din iunie anul acesta, când au fost scoase la concurs 700 de posturi vacante, după cum am anunțat aici.  

Candidaţii se pot înscrie pentru un singur post din anunţ. La concurs pot participa persoanele care îndeplinesc condiţiile generale, precum şi condiţiile specifice de ocupare a posturilor.

Dosarele complete se depun la sediul unităţii care are postul scos la concurs în termen de 15 zile lucrătoare de la data publicării anunţului, adică până la data de 04.10.2021, inclusiv, ora 16.00. În perioada de înscriere, candidații își pot depune dosarele în intervalul orar 08.00– 16.00.

Prima probă de concurs/examen se va desfăşura după cel puţin 45 de zile calendaristice de la data publicării prezentului anunţ, respectiv nu mai devreme de data de 29.10.2021. Proba scrisă constă în redactarea unei lucrări şi rezolvarea unor teste-grilă. Concursurile se vor desfăşura la unităţile penitenciare care au posturile scoase la concurs sau, în cazul imposibilităţii asigurării spaţiului necesar, raportat la numărul de candidaţi care vor susţine probele de concurs, în alte locaţii din zona în care îşi are sediul unitatea care a scos posturile la concurs. Modificările care privesc organizarea și desfășurarea concursului, intervenite din motive obiective (cauzate de contextul epidemiologic sau de alți factori), se vor afişa în timp util.

Mai multe informații în anunțul postat pe pagina oficială a ANP.

spot_img

Articole recente

Avocatul-politician AUR, Gheorghe Piperea, a pierdut un alt litigiu cu ANAF care îi viza propriul buzunar

Gheorghe Piperea este avocat și profesor la Facultatea de Drept din cadrul Universității București. El ocupă locul al treilea...

Mai multe articole din aceeași categorie