Judecătoarea Ruxandra Grecu, de la Curtea de Apel București, va fi judecată de CSM pentru *atitudine nedemnă*

Exclusivitate

Consiliul Superior Al Magistraturii, secția pentru judecători în materie disciplinară, va analiza miercuri, 26 februarie, raportul redactat de Inspecția Judiciară în ceea ce o privește pe judecătoarea Grecu Ruxandra.  Ea este acuzată de * atitudine nedemnă în timpul exercitării atrubuțiilor de serviciu față de colegi, avocați, experți, martori și justițiabili*, potrivit unui articol apărut în publicația https://www.ziuaconstanta.ro/stiri/justitie/judecatoarea-ruxandra-grecu-cercetata-disciplinar-pentru-atitudine-nedemna-708481.html.

Judecătoarea Grecu Ruxandra ar fi încălcat astfel articolul 99 lit. k) teza I şi teza a II-a din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Grecu Ruxandra a activat ca magistrat în cadrul Judecătoriei Constanța pînă în 2011, cînd a obținut transferul în Capitală, la Tribunalul București. Ea a fost președintele primului complet care l-a judecat pe fostul președinte al Consliliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu.

spot_img

Articole recente

Ce fost ministru al Justiției și judecător CCR se bate în instanță cu autoritățile pentru bani reținuți nelegal din pensie cu titlu de CASS

La data de 29.12.2022, Pivniceru Mona Maria, în calitate de reclamantă,  s-a adresat unui complet de la Secţia a...

Mai multe articole din aceeași categorie