Judecătoarea Ruxandra Grecu, de la Curtea de Apel București, va fi judecată de CSM pentru *atitudine nedemnă*

Exclusivitate

Consiliul Superior Al Magistraturii, secția pentru judecători în materie disciplinară, va analiza miercuri, 26 februarie, raportul redactat de Inspecția Judiciară în ceea ce o privește pe judecătoarea Grecu Ruxandra.  Ea este acuzată de * atitudine nedemnă în timpul exercitării atrubuțiilor de serviciu față de colegi, avocați, experți, martori și justițiabili*, potrivit unui articol apărut în publicația https://www.ziuaconstanta.ro/stiri/justitie/judecatoarea-ruxandra-grecu-cercetata-disciplinar-pentru-atitudine-nedemna-708481.html.

Judecătoarea Grecu Ruxandra ar fi încălcat astfel articolul 99 lit. k) teza I şi teza a II-a din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Grecu Ruxandra a activat ca magistrat în cadrul Judecătoriei Constanța pînă în 2011, cînd a obținut transferul în Capitală, la Tribunalul București. Ea a fost președintele primului complet care l-a judecat pe fostul președinte al Consliliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu.

spot_img

Articole recente

Eșec grav pentru procurorii lui Pîrlog, care au trimis în judecată doi colonei MApN, sub acuzațiile de furt calificat și respectiv favorizarea făptuitorului

Tribunalul Militar București a pronunțat miercuri, 17 aprilie 2024, o sentință de achitare în incredibilul dosar penal în care un...

Mai multe articole din aceeași categorie