CSM publică lista cu funcțiile de conducere vacante din instanțe sau care urmează a se vacanta în următoarele 90 de zile

Exclusivitate

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat azi lista cu funcțiile de conducere vacante din instanțe sau care urmează a se vacanta în următoarele 90 de zile. Potrivit listei, disponibilă la adresa https://www.csm1909.ro/PageDetails.aspx?Type=Title&FolderId=3881 , sunt vacante 231 de posturi în întreaga țară.

Instanțele unde se înregistrează cea mai gravă situație sunt cele din București ( 36 de posturi vacante, inclusiv 5 de președinți de secție), Cluj ( 26 de posturi), Alba Iulia ( 17 posturi vacante, inclusiv unul de vicepreședinte al Curții de Apel) și Suceava (18 posturi). O situația relativ bună se constată la instanțele arondate Curților de Apel din Brașov ( doar 5 posturi vacante), Pitești ( 10 posturi) și Craiova ( 11 posturi de judecător). În rest, se înregistrează un deficit de 14 posturi la Bacău și Timișoara, 13 la Ploiești, 12 la Constanța, Oradea, Targu Mureș și Iași.

În ceea ce îi privește pe judecătorii militari, sunt vacante 3 posturi, între care se numără și cel de vicepreședinte al Curții Militare de Apel București.

spot_img

Articole recente

Ce fost ministru al Justiției și judecător CCR se bate în instanță cu autoritățile pentru bani reținuți nelegal din pensie cu titlu de CASS

La data de 29.12.2022, Pivniceru Mona Maria, în calitate de reclamantă,  s-a adresat unui complet de la Secţia a...

Mai multe articole din aceeași categorie