Judecătoarea CAB, Nicoleta Nolden, detașată la Ministerul Justiției, la cererea ministrului Cătălin Predoiu

Exclusivitate

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a obținut detașarea judecătoarei Nicoleta Nolden la Ministerul Justiției. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de marți, 17 martie, a Secției pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii, cu 7 voturi în favoarea detașării și 4 împotrivă. Judecător la Curtea de Apel Bucureşti, Nicoleta Nolden va lucra în Ministerul Justiției pentru o perioadă de 3 ani, începând cu data de 18.03.2020.

Ziare.com a scris recent că, în ultimii zece ani, Nicoleta Nolden a mai fost detașată de mai multe ori în structuri guvernamentale: a fost consiliera lui Cătălin Predoiu în primul său mandat în fruntea Ministerului Justiției, a fost consilier de stat in aparatul de lucru al fostului prim-ministru Mihai Răzvan Ungureanu și a lucrat în Ministerul Afacerilor Externe, unde a ocupat functia de consul in cadrul secției de afaceri consulare a Consulatului General al României la Bonn.

Nicoleta Nolden a fost colegă de complet de judecată, în cadrul Secției Contencios Administrativ, cu Alina Ghica, vicepreședinte cu delegație al Curții de Apel Bucuresti, și prietenă a Liei Savonea, membru ales al CSM și fost președinte al instituției în 2019.  Potrivit declarațiilor sale de avere, Nicoleta Nolden este căsătorită cu un cetățean german, Nolden Gerd, care lucrează la Curtea de Apel din Koln.

spot_img

Articole recente

De ce i-au dat dreptate judecătorii avocatului Viorel Mocanu, reprezentantul PSD la BEC și fost agent guvernamental la CEDO, în litigiul acestuia cu ANI

Avocat, apropiat de PSD Viorel Mocanu este un avocat foarte apropiat de Partidul Social-Democrat și de reprezentanții săi. În 2018,...

Mai multe articole din aceeași categorie