Au fost publicate rezultatele definitive ale concursului de admitere la Școala Națională de Grefieri

Exclusivitate

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat marți, 15 iunie, tabelul cu rezultatele definitive, după soluționarea contestațiilor, de la concursul de admitere la Școala Națională de Grefieri.  888 de candidați au figurat pe lista persoanelor ce s-au înscris inițial la concursul de admitere la Școala Națională de Grefieri, publicată miercuri, 12 mai, de către CSM. Probele scrise ale concursului s-au desfășurat pe 23 mai, iar rezultatele au fost publicate pe 7 iunie. A urmat depunerea contestațiilor și apoi soluționarea acestora.

Începând de miercuri, 16 iunie și până în data de 1 iulie, va fi verificată buna reputație a candidaților. În cel mult 30 de zile de la afișarea rezultatelor definitive, Comisia de organizare a concursului va propune CSM validarea rezultatelor acestuia.

Plenul CSM a aprobat, în ședința din data de 18 martie, numărul de posturi de grefier cu studii superioare juridice, aferente instanţelor judecătoreşti şi parchetelor de pe lângă acestea, respectiv 120 posturi de grefier cu studii superioare juridice (100 posturi pentru instanţele judecătoreşti şi 20 posturi pentru parchetele de pe lângă acestea). Durata cursurilor este de 6 luni.  

spot_img

Articole recente

Instanța a suspendat procesul legat de rezilierea contractului încheiat cu firma siriană a lui Omar Hayssam pentru IPRS Băneasa

Curtea de Apel București a decis săptămâna trecută să suspende procesul legat de rezilierea contractului încheiat de Autoritatea pentru...

Mai multe articole din aceeași categorie