Ziua lui Pîrlog / 7 cauze disciplinare dedicate adjunctului Parchetului Militar București se află pe agenda ședinței din 2 iunie a Secției pentru Procurori a CSM

Exclusivitate

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) va lua în discuție în ședința programată miercuri, 2 iunie, nu mai puțin de 7 cauze disciplinare ce îl vizează pe procurorul militar Bogdan Ciprian Pîrlog, prim-procuror militar adjunct al Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București.

3 dintre dosare sunt din acest an, 2 de anul trecut, iar celelalte două din 2018 și respectiv 2019.

În ultimii ani, Inspecția Judiciară a demarat mai multe acțiuni disciplinare împotriva procurorului militar Bogdan Ciprian Pîrlog, care au fost respinse ulterior în instanțele de judecată.

Bogdan Ciprian Pîrlog  este co-președinte al Asociației „Inițiativa Pentru Justiție”, un ONG care îi mai are în conducere pe Marian Sorin Lia și pe Marcu Ionuț. La începutul acestui an,  publicația Național a scris că ministrul Justiției, Stelian Ion, intenționa să-i ofere un post de consilier în cadrul ministerului lui Bogdan Pîrlog.

spot_img

Articole recente

De ce a fost condamnat, în primă instanță, un ilfovean, ce era recomandat de unii drept „un dentist ieftin, care lucrează bine”

În decembrie 2022, o femeie a aflat că în comuna ilfoveană Gruiu, sat Lipia, există "un dentist ieftin, care lucrează...

Mai multe articole din aceeași categorie