Webinar gratuit pentru avocații din Uniunea Europeană pe teme privind proprietatea intelectuală

Exclusivitate

Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR) informează că, la data de 18 martie 2024, în interalul orar 09:30-12:30 CET (10.30 -13.30, ora României), European Lawyers Foundation (ELF) organizează un webinar gratuit pentru avocații din Uniunea Europeană pe teme privind proprietatea intelectuală (IP).

Acest webinar este organizat în comun de ELFCCBE și Oficiul pentru Proprietate Intelectuală al Uniunii Europene (EUIPO). Webinarul, cu tema “Intellectual property enforcement – what EU lawyers need to know”, va avea loc în engleză, dar va fi disponibilă interpretare simultană în franceză și spaniolă.

Pentru detalii și înregistrare, puteti să accesați programul comunicat de organizatori în limbile englezăfranceză și spaniolă.

 

spot_img

Articole recente

Curtea de Apel București acceptă un acord de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de DNA, ce fusese respins de instanța de fond

În februarie anul acesta, procurori de la Direcția Națională Anticorupție – Secția de combatere a corupției au înaintat Tribunalului Bucureşti acordul de recunoaştere...

Mai multe articole din aceeași categorie