Viceprimarul din orașul Adjud, filmat în trecut când se pupa pe gură cu interlopii, a fost condamnat pentru un accident provocat acum 7 ani

Exclusivitate

Viceprimarul municipiului Adjud, Claudiu Leonardo Cristea, a fost condamnat de Judecătoria Bacău la plata unei amenzi de 50.000 de lei, după ce a provocat un accident de circulație în anul 2013, accident rezultat cu mai multe victime. În mașina tamponată de viceprimarul din Adjud se aflau patru voleibaliste legitimate la clubul Rapid.

Despăgubirile dispuse de instanță sunt importante. Astfel, firma unde era asigurat autoturismul condus de viceprimarul Cristea a fost obligată la plata unor importante despăgubiri civile. Un ocupant al mașinii care a fost accidentat de Cristea și care a rămas infirm de un picior a primit 30.000 de euro și o indemnizaţie lunară de 1500 lei /lună, alte două sportive rănite primind câte 10.000 de euro daune morale.

Decizia judecătorilor

În aceeași sentință, care nu este definitivă, se mai arată că viceprimarul trebuie să plătească 5.000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de catre stat. „Condamnă inculpatul C.L.C., la pedeapsa amenzii in cuantum de 50000 lei (250 lei suma corespunzătoare unei zile amendă care se înmulțește cu 200, numărul zilelor amendă). Atrage atenţia inculpatului asupra prevederilor art 63 C. pen. Admite în parte pretenţiile civile formulate în cauză şi în consecinţă: Obligă partea responsabilă civilmente Asigurare Reasigurare A. S.A.- prin lichidator judiciar KMPG R. SPRL Bucuresti la plata urmatoarelor sume de bani, cu titlu de despagubiri civile: – Către partea civilă P.M.B. suma de 324358 lei daune materiale, suma de 30000 euro/echivalentul in lei la data plății), daune morale, precum şi o indemnizaţie lunară de 1500 lei /lună; – Către partea civila S.A.M.(fosta V.) suma de 4530, 20 lei daune materiale precum şi suma de 10.000 euro (sau echivalentul in lei la data plăţii), daune morale; – Către partea civilă M.A.(fosta P.) suma de 3920 lei daune materiale precum şi suma de 10.000 euro (sau echivalentul in lei la data plății) , daune morale; – Către partea civilă SC A. T. ASIGURĂRI S.A. suma de 17762, 45 lei daune materiale”, se arată în hotărârea instanței dată la 4 ani de la începerea procesului.

Conducea fără ITP

Din datele dosarului citate de presa locală, Claudiu Leonardo Cristea a provocat accidentul intrând pe contrasens cu un autoturism împrumutat, care avea ITP-ul expirat de 3 ani. Cristea a fost și el rănit în accidentul care a avut loc pe drumul european E85, în apropiere de Sascut, județul Bacău. Poliția anunța la data respectivă că toți cei șase protagoniști ai accidentului au fost trasportați la spital.

Viceprimarul PSD din Adjud a devenit cunoscut după ce a fost filmat la o petrecere, în timp ce se săruta pe gură cu un membru al găștii Banghici, autointitulată „Spaima Adjudului”. Data filmării este incertă, însă locul este salonul de nunți din oraș, care aparține chiar familiei lui Leonardo Claudiu Cristea ( vezi video)

spot_img

Articole recente

Tribunalul Dolj, așteptat să decidă asupra cererii de liberare condiționată a fiului unei judecătoare de la Gorj, care, băut fiind, a omorât cu mașina...

Tribunalul Dolj este așteptat vineri, 29 septembrie 2023, să decidă asupra cererii de liberare condiționată a fiului judecătoarei Elena...

Mai multe articole din aceeași categorie