Un român, pe lista celor mai căutate persoane din Marea Britanie, pentru că a comis ”upskirting” (fotografierea pe sub fustă)

Exclusivitate

Suceveanul Florin-Sergiu Bosincianu figurează pe lista celor mai căutați infractori din Marea Britanie pentru că a comis o infracțiune cu tentă sexuală. Este vorba de ”upskirting” sau realizarea de fotografii pe sub fustele femeilor, fără știrea sau consimțământul  acestora. Acest tip de voaierism este din ce în ce mai des întâlnit și denunțat în întreaga lume.

În ianuarie 2019, Parlamentul Britanic a adoptat un proiect de lege care vizează pedepsirea, cu până la doi ani de închisoare, pentru infracțiunea de fotografiere pe sub fustele femeilor. Florin-Sergiu Bosincianu a fost condamnat în contumacie, la mai bine de o lună după ce Parlamentul de la Londra a adoptat respectiva legislație. Până atunci, practica nu era considerată infracțiune decât dacă victima era atinsă.

Florin-Sergiu Bosincianu a comis fapta, pentru care figurează acum pe siteurile britanice cu cei mai căutați infractori pe data de 26 februarie 2019, în fața unui magazin de lux de pe Oxford Street din Londra. Este vorba de Selfridges, unul dintre cele mai luxoase magazine din capitala britanică.

 

 

spot_img

Articole recente

Răsturnare de situație: Primăria Sectorului 5 pierde definitiv litigiul pentru recuperarea banilor plătiți la ediția (anulată) din 2020 a celui mai important târg imobiliar...

La sfârșitul anului 2019, Asociaţia CAMERA DE COMERT ȘI INDUSTRIE ROMANO-GERMANĂ DEUTSCH RUMANISCHE INDUSTRIE UND HANDELSKAMMER AHK a înaintat o ofertă Primăriei...

Mai multe articole din aceeași categorie