Tribunalul București rejudecă propunerea de arestare în lipsă a lui Mario Iorgulescu

Exclusivitate

Tribunalul București a stabilit pentru data de 27 aprilie termenul pentru rejudecarea propunerii de arestare preventivă a lui Mario Iorgulescu, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal. El este acuzat de omor și de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, în urma accidentului din septembrie anul trecut, în care și-a pierdut viața un tânăr de 24 de ani.

Pe 5 martie 2020, judecătorul Tudorel Zgondea de la Tribunalul București a admis propunerea procurorului de arestare preventivă și a emis  un mandat de arestare în lipsă în acest caz. Avocații lui Mario Iorgulescu au contestat însă decizia, care s-a judecat la Curtea de Apel București.

În data de 6 aprilie judecătoarele Cristina Craiu și Mihaela Niță au desființat hotărârea magistratului de la Tribunalul Bucuresti și au trimis cazul din nou la această instanță spre rejudecare. Avocatul Ene Cristian, unul dintre apărătorii lui Mario Iorgulescu, a reușit să le convingă pe judecătoarele de la Curtea de Apel București că, în acest caz, s-au înregistrat mai multe vicii de procedură în ceea ce privește modul în care s-a realizat citarea lui Mario Iorgulescu la clinica din Italia, unde acesta este internat.

Mai multe despre cazul Iorgulescu la  https://justnews.ro/curtea-de-apel-bucuresti-admite-contestatia-formulata-de-mario-iorgulescu-fiul-sefului-lpf-si-retrimite-cauza-la-tribunalul-bucuresti/

 

 

spot_img

Articole recente

Cum a eșuat Asociația Presei Sportive din România în încercarea de a obține “pensii speciale” pentru membrii săi

Contextul În 2016, un proiect de lege, propus de fostul senator UNPR Haralambie Vochițoiu, adoptat de Parlament iar ulterior promulgat...

Mai multe articole din aceeași categorie