Sesiune de instruire pentru practicienii în insolvență, organizată de Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor (ONPCSB)

Exclusivitate

Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor (ONPCSB) organizează o sesiune gratuită de instruire online pentru practicienii în insolvență. Sesiunea va avea loc în data de 22.02.2024, ora 10:00, online, pe platforma ONPCSB.

Institutul Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență (INPPI) asigură participanților două puncte de pregătire profesională. Alături de lectorul ONPCSB, din partea UNPIR va participa ca lector av. Antoniu Obancia.

Înscrierile se fac accesând acest link, disponibil în secțiunea „Sesiuni de instruire – februarie 2024” pe site-ul www.onpcsb.ro. După sesiune, participanții vor primi confirmarea participării prin e-mail. Pentru informații suplimentare, contactați 021 315 79 60.

spot_img

Articole recente

Curtea de Apel București acceptă un acord de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de DNA, ce fusese respins de instanța de fond

În februarie anul acesta, procurori de la Direcția Națională Anticorupție – Secția de combatere a corupției au înaintat Tribunalului Bucureşti acordul de recunoaştere...

Mai multe articole din aceeași categorie