Școala Națională de Grefieri are nevoie de un procuror în Consiliul de Conducere / Funcția nu e remunerată

Exclusivitate

Școala Națională de Grefieri a postat joi, 26 noiembrie 2020, un Anunț privind declanşarea procedurii de desemnare a unui procuror în calitate de membru al Consiliului de conducere al Şcolii Naţionale de Grefieri.  Persoanele interesate pot depune o scrisoare de intenţie şi un curriculum vitae la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia Naţională Anticorupţie, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism sau la parchetele de pe lângă Curţile de Apel din circumscripţia în care îşi desfăşoară activitatea.

Documentele trebuie depuse în termen de 15 zile de la data publicării prezentului anunţ pe pagina de internet a Şcolii, respectiv până la data de 14 decembrie 2020, inclusiv. În termenul prevăzut de art. 6 alin. (4) din Regulamentul de organizare .şi funcţionare al Şcolii Naţionale de Grefieri, colegiile de conducere ale parchetelor mai sus menţionate vor evalua candidaturile depuse şi vor înainta câte o propunere Şcolii Naţionale de Grefieri, în termen de 5 zile de la expirarea termenului de depunere a candidaturilor, respectiv până la data de 21 decembrie 2020, inclusiv.

Reprezentantul procurorilor va fi desemnat apoi de CSM

în temeiul dispoziţiilor art. 6 alin. (1) din Regulamentul de organizare şi funcţionare al Şcolii Naţionale de Grefieri, desemnarea procurorului în Consiliul de conducere se va face de către Consiliul Superior al Magistraturii, la propunerea Consiliului de conducere al Şcolii Naţionale de Grefieri. Durata mandatului reprezentantului procurorilor în Consiliul de conducere este de 4 ani.

Consiliul de conducere al Şcolii Naţionale de Grefieri se întruneşte în şedinţe care au loc ori de câte ori este nevoie, la sediul Şcolii din Bucureşti. Activitatea membrilor Consiliului de conducere al Şcolii Naţionale de Grefieri nu este remunerată. Cheltuielile de transport al membrilor Consiliului de conducere, care nu au domiciliul în Bucureşti, se suportă din bugetul Şcolii Naţionale de Grefieri.

foto:agerpres.ro

spot_img

Articole recente

Tribunalul Dolj, așteptat să decidă asupra cererii de liberare condiționată a fiului unei judecătoare de la Gorj, care, băut fiind, a omorât cu mașina...

Tribunalul Dolj este așteptat vineri, 29 septembrie 2023, să decidă asupra cererii de liberare condiționată a fiului judecătoarei Elena...

Mai multe articole din aceeași categorie