S-a modificat programul de lucru al Serviciului consiliere și relații publice de la Autoritatea pentru Cetățenie

Exclusivitate

Programul de lucru al Serviciului consiliere și relații publice din cadrul Autorității Naționale pentru Cetățenie (ANP) s-a modificat, începând cu data de 15.03.2021, după cum urmează:

  • luni 8:30 – 14:00 – program de lucru cu petenți;
  • marți 8:30 – 14:00 – program de lucru cu petenți;
  • miercuri 8:30 – 14:00 – program de lucru cu petenți și avocați;
  • joi 8:30 – 14:00 – programul de lucru cu avocați;
  • vineri 8:30 – 13:00, programul de lucru cu petenți.

Începând cu data de 12.04.2021, avocații care doresc să programeze petenți în vederea depuneri de cereri pentru acordarea/redobândirea cetățeniei române, o vor putea face în fiecare zi de joi a săptămânii. Având în vedere contextul pandemic coroborat cu măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus, ANP face un apel la respectarea distanțării sociale și la evitarea supraaglomerării de persoane în spațiile interioare. De aceea, ANP solicită celor interesați să respecte intervalul orar dedicat depunerii dosarului de cetățenie, conform programării online efectuate.

spot_img

Articole recente

De ce a fost condamnat, în primă instanță, un ilfovean, ce era recomandat de unii drept „un dentist ieftin, care lucrează bine”

În decembrie 2022, o femeie a aflat că în comuna ilfoveană Gruiu, sat Lipia, există "un dentist ieftin, care lucrează...

Mai multe articole din aceeași categorie