Măsuri anti-covid / În fiecare vineri, toate spațiile Baroului București sunt dezinfectate și igienizate

Exclusivitate

Consiliul Baroului București aduce la cunoștința avocaților că în toate spațiile baroului, precum și în spațiile destinate avocaților din incintele instanțelor de judecată, se aplică în continuare măsuri specifice pentru limitarea răspândirii infectării cu virsusul SARS-CoV-2. Astfel, în fiecare zi de vineri se efectuează operațiuni de dezinfectare și igienizare a tuturor spațiilor, acestea fiind dotate cu materiale dezinfectante pentru uzul angajaților și avocaților. Sunt folosite prin rotație lampi ultraviolete bactericide pentru dezinfecția aerului și a suprafețelor. Pentru accesul persoanelor în sediul baroului este folosit un aparat pentru măsurarea temperaturii.

Sunt puse la dispoziția avocaților măști de protecție, prin Serviciul de Asistență Judiciară. Se menține recomandarea de utilizare extinsă a poștei electronice, inclusiv recomandarea de a se efectua plăți online pentru achitarea taxelor și contribuțiilor profesionale.

Au fost realizate culoare de acces acolo unde spațiul a permis acest lucru, a fost limitat numărul angajaților care împart aceleași birouri, s-a realizat dotarea birourilor cu panouri de plexiglas.Ținând cont de specificul muncii, a fost reorganizat programul de muncă al angajaților, prin decalarea acestuia sau prin efectuarea muncii de la domiciliu.

Ca urmare a aplicării tuturor acestor măsuri de protecție specifice, precum și prin respectarea regulilor de distanțare socială, în prezent nu există niciun angajat al baroului contaminat cu virusul SARS-CoV-2.

Consiliul Baroului București solicită tuturor avocaților și angajaților să respecte în continuare regulile de precauție stabilite de către autoritățile publice și conducerile instanțelor de judecată, în scopul menținerii sănătății tuturor persoanelor care își desfășoară activitatea în spațiile baroului sau ale instanțelor de judecată.

spot_img

Articole recente

Răsturnare de situație: Primăria Sectorului 5 pierde definitiv litigiul pentru recuperarea banilor plătiți la ediția (anulată) din 2020 a celui mai important târg imobiliar...

La sfârșitul anului 2019, Asociaţia CAMERA DE COMERT ȘI INDUSTRIE ROMANO-GERMANĂ DEUTSCH RUMANISCHE INDUSTRIE UND HANDELSKAMMER AHK a înaintat o ofertă Primăriei...

Mai multe articole din aceeași categorie