Instanța dă liber la demararea proiectului de canalizare pluvială din cartierul Independenței din Bragadiru

Exclusivitate

Curtea de Apel București a respins miercuri, 5 mai, ca nefondată plângerea depusă de compania Euskadi SRL față de decizia de atribuire, luată de Apa-Canal Ilfov S.A., a contractului de realizare a sistemului de canalizare pluvială în cartierul Independenței din orașul Bragadiru. Decizia instanței este definitivă.

Anterior și Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a respins contestația formulată de asocierea condusă de SC Euskadi SRL.

Licitația deschisă a fost inițiată de Apa-Canal Ilfov S.A.  în data de 09.07.2019, în calitate de entitate contractantă, în vederea atribuirii contractului sectorial de lucrări, având ca obiect „Înființare canalizare pluvială în cartierul Independenței, oraș Bragadiru, județul Ilfov”, prin transmiterea spre publicare în SEAP a unui anunț de participare. Potrivit anunțului, publicat în data de 16.07.2019, criteriul de atribuire aplicat a fost „cel mai bun raport calitate-preț”, valoarea estimată a contractului de 46.585.473,00 lei, fără TVA, iar termenul estimat de execuție de 24 de luni. 

Contractul a fost câștigat de asocierea Acvatot SRL – ABC Expert Conrep SRL – Complex Desimi SRL.

Mai multe informații despre acest proiect de infrastructură aflați din articolul publicației ziardebragadiru.ro

foto:agerpres.ro

spot_img

Articole recente

Ce fost ministru al Justiției și judecător CCR se bate în instanță cu autoritățile pentru bani reținuți nelegal din pensie cu titlu de CASS

La data de 29.12.2022, Pivniceru Mona Maria, în calitate de reclamantă,  s-a adresat unui complet de la Secţia a...

Mai multe articole din aceeași categorie