La ÎCCJ a început judecarea recursului în disputa dintre două dive din showbiz, Podea și Pastramă

Exclusivitate

La Înalta Curte de Casație și Justiție a debutat judecarea recursului în disputa din sălile de judecată inițiată de fosta concurentă de la Master Chef 2019, Raluca Podea, cu Brigitte Pastramă, fosta soție a lui Ilie Năstase.  La termenul de judecată din 16 mai 2024, judecătorii au hotărât să amâne judecata cauzei şi să acorde termen abia la 26 septembrie 2024.

În toamna anului trecut, Curtea de Apel București (CAB) hotărâse să respingă ca nefondat apelul declarat de Raluca Podea.  Judecătorii CAB au confirmat astfel soluția rabinică luată de instanța de fond – Tribunalul București – în duelul celor două dive din showbiz-ul românesc, care l-au împărțit pe afaceristul Florin Pastramă, Raluca fiind iubita acestuia, înainte de căsătoria cu Brigitte. În octombrie 2022, Tribunalul București pronunțase următoarea hotărâre:

  • Solutia pe scurt: Admite în parte cererea principală. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 10.000 lei, cu titlu de daune morale. Respinge în rest cererea, ca nefondată. Admite în parte cererea reconvenţională. Obligă reclamanta-pârâtă la plata către pârâta-reclamantă a sumei de 10.000 lei, cu titlu de daune morale. Compensează în tot creanţele reciproc. Compensează cheltuielile de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei, azi, 07.10.2022.

Conform publicației Spynews, după ce Brigitte ar fi sugerat că Raluca Podea ar fi o domnișoară de moralitate îndoielnică, aceasta s-a adresat magistraților, cerând daune morale în valoare de 100.000 de euro pentru că i-ar fi fost afectată imaginea. La rândul său și Brigitte a chemat-o în judecată pe Raluca, susținând că și ea este îndreptățită la daune morale pentru că ar fi fost ironizată, public, de către aceasta. La fel ca Raluca Podea, Brigitte Pastramă cerea tot despăgubiri de 100.000 de euro.

spot_img

Articole recente

Răsturnare de situație: Primăria Sectorului 5 pierde definitiv litigiul pentru recuperarea banilor plătiți la ediția (anulată) din 2020 a celui mai important târg imobiliar...

La sfârșitul anului 2019, Asociaţia CAMERA DE COMERT ȘI INDUSTRIE ROMANO-GERMANĂ DEUTSCH RUMANISCHE INDUSTRIE UND HANDELSKAMMER AHK a înaintat o ofertă Primăriei...

Mai multe articole din aceeași categorie