Înfrângere definitivă pentru Clotilde Armand, într-un proces de calomnie în care, inițial, obținuse daune de 20.000 de lei

Exclusivitate

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a pierdut un proces, având ca obiect „acțiune în răspundere delictuală”, în care la fond obținuse daune de 20.000 de lei, după ce zilele trecute Înalta Curte de Casație și Justiție a respins, ca nefondat, recursul său declarat împotriva deciziei nr. 96 din 26 ianuarie 2023 pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a IV-a civilă. Atunci, Curtea de Apel București a admis apelul formulat de pârâții Laurențiu Botin, realizator la Realitatea Plus și firma Geopol International SRL, care deține licența postului de televiziune, și a schimbat sentinţa apelată, în sensul că „respinge în totalitate cererea ca neîntemeiată”.

Instanța de fond – Tribunalul București – dăduse inițial câștig de cauză actualului primar al Sectorului 1. Clotilde Armand ar fi urmat să primească 20.000 lei reprezentând despăgubiri pentru daune morale, precum și suma de 8.772,07 lei, reprezentând cheltuieli de judecată (taxa judiciară de timbru – 100 lei şi onorariu avocat).

După cum a relatat aici publicația Aktual24.ro, Clotilde Armand a fost acuzată de Laurențiu Botin într-o emisiune la Realitatea Plus că a „făcut bani frumoși din afacerile cu Statul”. „Este cazul să cunoașteți adevărata față a politicianului de origine franco-română”, a susținut Botin, afirmând că firma condusă de Armand a avut legătură cu „una dintre cele mai mari căpușări a banului public, firma Bechtel”.

spot_img

Articole recente

Judecătorii îi fac, în final, dreptate unui șofer prins că a condus în timp ce poliția îi prelungise suspendarea permisului, deși omul a vrut...

La data de 11 noiembrie 2019, conducătorul auto XXX a fost sancționat contravențional cu amendă, în cuantum de 580...

Mai multe articole din aceeași categorie