Doi avocați bucureșteni au încheiat cu procurorii acorduri de recunoaștere a vinovăției

Exclusivitate

Avocatul bucureștean Vîlcu Dragoș Octavian a acceptat să încheie un acord  de recunoaștere a vinovăției. Potrivit articolului 483 din Noul Cod de Procedură Penală, după încheierea unui acord de recunoaștere a vinovăției, procurorul sesizează instanța căreia i-ar reveni competența să judece cauza în fond și trimite acesteia acordul de recunoaștere a vinovăției, însoțit de dosarul de urmărire penală.

Înțelegerea acceptată de avocatul Vîlcu Dragoș Octavian urmează să fie analizată de judecătorii Secției a II-a Penale de la Curtea de Apel București, în cadrul unei ședințe programate în data de 1 octombrie 2020.  Vîlcu Dragoș Octavian activează în Baroul București din ianuarie 2003.

Un caz similar este cel al avocatului Dejmaru Daniela. Ea a fost condamnată în data de 20 august, de către Curtea de Apel Bucuresti, la doi ani și șase luni cu suspendare pentru șantaj, în baza unui acord de recunoaștere a vinovăției încheiat cu procurorul. Despre acest caz aflați mai multe într-un articol ziare.com. Dejmaru Daniela activează în Baroul București din octombrie 1998 și este specializată pe drept comercial.

 

spot_img

Articole recente

Cum s-a redus, la apel, de 4 ori cuantumul daunelor morale acordate unui funcționar al CJ Ialomița, achitat într-un dosar DNA

În februarie 2015, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie anunțau că au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale...

Mai multe articole din aceeași categorie