Doi avocați bucureșteni au încheiat cu procurorii acorduri de recunoaștere a vinovăției

Exclusivitate

Avocatul bucureștean Vîlcu Dragoș Octavian a acceptat să încheie un acord  de recunoaștere a vinovăției. Potrivit articolului 483 din Noul Cod de Procedură Penală, după încheierea unui acord de recunoaștere a vinovăției, procurorul sesizează instanța căreia i-ar reveni competența să judece cauza în fond și trimite acesteia acordul de recunoaștere a vinovăției, însoțit de dosarul de urmărire penală.

Înțelegerea acceptată de avocatul Vîlcu Dragoș Octavian urmează să fie analizată de judecătorii Secției a II-a Penale de la Curtea de Apel București, în cadrul unei ședințe programate în data de 1 octombrie 2020.  Vîlcu Dragoș Octavian activează în Baroul București din ianuarie 2003.

Un caz similar este cel al avocatului Dejmaru Daniela. Ea a fost condamnată în data de 20 august, de către Curtea de Apel Bucuresti, la doi ani și șase luni cu suspendare pentru șantaj, în baza unui acord de recunoaștere a vinovăției încheiat cu procurorul. Despre acest caz aflați mai multe într-un articol ziare.com. Dejmaru Daniela activează în Baroul București din octombrie 1998 și este specializată pe drept comercial.

 

spot_img

Articole recente

De ce i-au dat dreptate judecătorii avocatului Viorel Mocanu, reprezentantul PSD la BEC și fost agent guvernamental la CEDO, în litigiul acestuia cu ANI

Avocat, apropiat de PSD Viorel Mocanu este un avocat foarte apropiat de Partidul Social-Democrat și de reprezentanții săi. În 2018,...

Mai multe articole din aceeași categorie