Două judecătoare de la Secția de Contencios a ICCJ au depus cerere de pensionare

Exclusivitate

Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) va discuta, în ședința programată joi, 20 august, cererile de eliberare din funcţie, prin pensionare, în cazul a două judecătoare de la Inalta Curte de Casație și Justiție, Secția de Contencios Administrativ și Fiscal. Este vorba de Baciu Mona Magdalena și Voicu Rodica Florica.

Judecătoarea Mona Magdalena Baciu a activat pînă în 2017 la Secţia de contencios administrativ şi fiscal din cadrul Curţii de Apel Târgu-Mureş.  Înainte de instanța supremă, judecătoarea Rodica Florica Voicu  a activat la Curtea de Apel București.

Secția pentru judecători a CSM trebuie să decidă, tot în ședința din 20 august, și asupra cererii de pensionare formulate de judecătoarea Mirela Sorina Popescu. Ea a condus Secția Penală a ÎCCJ între 2015 și 2018.

spot_img

Articole recente

Procesul de 140 milioane de dolari pentru recuperarea „creanței Libia” de la moștenitorii lui Dinu Patriciu, amânat din cauza protestului avocaților

Magistrații Curții de Apel București au amânat, la termenul din 22 februarie 2024, judecarea dosarului în care Statul Român încearcă...

Mai multe articole din aceeași categorie