Două judecătoare de la Secția de Contencios a ICCJ au depus cerere de pensionare

Exclusivitate

Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) va discuta, în ședința programată joi, 20 august, cererile de eliberare din funcţie, prin pensionare, în cazul a două judecătoare de la Inalta Curte de Casație și Justiție, Secția de Contencios Administrativ și Fiscal. Este vorba de Baciu Mona Magdalena și Voicu Rodica Florica.

Judecătoarea Mona Magdalena Baciu a activat pînă în 2017 la Secţia de contencios administrativ şi fiscal din cadrul Curţii de Apel Târgu-Mureş.  Înainte de instanța supremă, judecătoarea Rodica Florica Voicu  a activat la Curtea de Apel București.

Secția pentru judecători a CSM trebuie să decidă, tot în ședința din 20 august, și asupra cererii de pensionare formulate de judecătoarea Mirela Sorina Popescu. Ea a condus Secția Penală a ÎCCJ între 2015 și 2018.

spot_img

Articole recente

Răsturnare de situație: Primăria Sectorului 5 pierde definitiv litigiul pentru recuperarea banilor plătiți la ediția (anulată) din 2020 a celui mai important târg imobiliar...

La sfârșitul anului 2019, Asociaţia CAMERA DE COMERT ȘI INDUSTRIE ROMANO-GERMANĂ DEUTSCH RUMANISCHE INDUSTRIE UND HANDELSKAMMER AHK a înaintat o ofertă Primăriei...

Mai multe articole din aceeași categorie