Doar un singur candidat nu a trecut de verificarea dosarelor de concurs pentru cele 4 posturi vacante de ofiţer (consilier juridic) la Administrația Penitenciarelor

Exclusivitate

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a publicat rezultatele verificării dosarelor de concurs (cu excepţia condiţiilor „apt” psihologic şi „apt” medical) pentru cele 4 posturi vacante de ofiţer (consilier juridic)  la Penit. Bucureşti-RahovaPenit. GalațiPenit. SloboziaAdministratia Nationala a Penitenciarelor. Un singur candidat din cei 37 înscriși a fost declarat „respins”, cu motivul „lipsă documente justificative care să ateste vechimea în specialitatea juridică de minimum 5 ani sau calitatea de consilier juridic definitiv”. Anunțul lansării concursului a fost făcut miercuri, 9 martie, după cum Justnews a scris aici.

Candidaţii care îndeplinesc condiţiile de participare la concurs vor susține testarea psihologică, conform programărilor stabilite de către Serviciul Psihologia Personalului din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. Comunicarea programărilor şi a rezultatelor la testarea psihologică se face prin afişare pe site-ul unităţii care are postul scos la concurs și al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. Taxa de examinare psihologică este în cuantum de 70 lei.

Concursul se va desfăşura apoi la Penitenciarul Bucureşti-Rahova sau, în cazul imposibilităţii asigurării spaţiului necesar, raportat la numărul de candidaţi care vor susţine probele de concurs, în alte locaţii din zona în care îşi are sediul unitatea organizatoare.

Prima probă de concurs/examen se va desfăşura după cel puţin 45 de zile calendaristice de la data publicării prezentului anunţ, respectiv nu mai devreme de data de 24.04.2022.

Mai multe informații, aici.

spot_img

Articole recente

Ce pedeapsă a primit un mecanic care era băut atunci când, la o barieră, locomotiva pe care o conducea a lovit o mașină cu...

În decembrie 2020, două persoane, soț și soție, au murit într-un accident în Teleorman, după ce autoturismul în care...

Mai multe articole din aceeași categorie