Decizie ICCJ / Gigi Becali mai trebuie să aștepte pentru reabilitare

Exclusivitate

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis joi, 15 octombrie, să respingă cererea formulată de finanțatorul clubului de fotbal FCSB, Gigi Becali, de reabilitare judecătorească.

  • Detalii soluţie: Respinge ca prematur formulată cererea de reabilitare judecătorească a petentului Becali George. Obligă petentul la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Cu drept de contestație în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 15 octombrie 2020.

Finanțatorul FCSB Gigi Becali ceruse instanţei supreme să îl reabiliteze, după condamnarea la închisoare cu executare, ispăşită în urmă cu 5 ani. El a stat în spatele gratiilor aproape doi ani, după ce a fost condamnat definitiv la trei ani și jumătate de închisoare. Gigi Becali a fost găsit vinovat în trei dosare penale.

Un demers similar de reabilitare, făcut de Gigi Becali, a fost respins la începutul anului 2020. Cererea lui de reabilitare ajunsese atunci chiar pe masa unuia dintre judecătorii care îl condamnaseră pe latifundiarul din Pipera, judecătorul Ionuț Matei.

foto: agerpres.ro

spot_img

Articole recente

Procesul de 140 milioane de dolari pentru recuperarea „creanței Libia” de la moștenitorii lui Dinu Patriciu, amânat din cauza protestului avocaților

Magistrații Curții de Apel București au amânat, la termenul din 22 februarie 2024, judecarea dosarului în care Statul Român încearcă...

Mai multe articole din aceeași categorie