Justnews.ro

Studentul sirian de la Medicină, suspectat de legături cu gruparea teroristă ISIS, are interdicție de intrare în România pentru 5 ani

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au respins luni, 5 mai, recursul declarat de studentul sirian Ibrahim Alfaraj Abdul Salam, împotriva sentinței Curții de Apel București, prin care s-a decis expulzarea sa din România.

  • Detalii soluţie: Respinge recursul declarat de pârâtul Ibrahim Alfaraj Abdul Salam împotriva sentinţei civile nr.177 din 13 martie 2020 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a IX-a contencios administrativ şi fiscal, ca nefondat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 5 mai 2020.

Student în anul IV la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, Ibrahim Alfaraj Abdul Salam va avea astfel interdicție de intrare în România pentru următorii 5 ani.  Procurorii de pe lângă Curtea de Apel București ceruseră anterior instanței ca simpatizantul ISIS să fie declarat indezirabil pe teritoriul țării noastre pe o perioadă de zece ani, însă judecătorii au apreciat că un interval de 5 ani este suficient.

Alte articole