Conferință online executori judecătorești /Digitalizarea dreptului și a administrației publice în actualul context pandemic

Exclusivitate

Universitatea „Ovidius” din Constanța împreună cu Universitatea de medicină, farmacie, științe și tehnologie „George Emil Palade” din Târgu-Mureș, Universitatea de Stat din Moldova, Uniunea Internațională a Executorilor Judecătorești, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești din Republica Moldova și Editura Universul Juridic organizează conferința „Digitalizarea dreptului și a administrației publice în actualul context pandemic”, aceasta se va desfașura pe parcursul a două zile după cum urmează:

  • 15 OCTOMBRIE: orele 9.00-16.30
  • 16 OCTOMBRIE: orele 9.00-16.30

Conferința este organizată cu sprijinul: ► Wolters Kluwer România

Executorilor judecătorești le este echivalată participarea la conferință cu obligația de pregătire profesională aferentă anului 2020, cu condiția de a se înscrie online prin intermediul site-ului UNEJ, din secțiunea MEMBRI. Conferința este inclusă și în programul de pregătire și perfecționare continuă a avocaților. Punctele de pregătire profesională se vor acorda după încheierea conferinței, în baza criteriilor de evaluare I.N.P.P.A.

Accesul la conferință se face online, pe bază de utilizator și parolă. Detaliile privind modalitatea de acces la conferința video vă sunt transmise în mod automat, prin e-mail, după înscrierea dvs. prin completarea formularului de mai jos. Conferința video va fi transmisă LIVE la data și ora afișate. De asemenea, înregistrarea VIDEO a conferinței vă va fi pusă la dispoziție în cel mai scurt timp după finalizarea transmisiei LIVE.

 

spot_img

Articole recente

Cum a eșuat Asociația Presei Sportive din România în încercarea de a obține “pensii speciale” pentru membrii săi

Contextul În 2016, un proiect de lege, propus de fostul senator UNPR Haralambie Vochițoiu, adoptat de Parlament iar ulterior promulgat...

Mai multe articole din aceeași categorie