ANP scoate la concurs mai multe posturi de director-adjunct de penitenciar

Exclusivitate

Administraţia Naţională a Penitenciarelor scoate la concurs, din sursă internă, un număr de 12 posturi vacante de conducere – director adjunct/șef serviciu (echivalent), din cadrul sectorului siguranța deținerii și regim penitenciar, în unități penitenciare. Pot participa la concurs ofiţerii şi agenţii de poliţie penitenciară în activitate. Agenţii de poliţie penitenciară pot ocupa prin concurs funcţii de conducere vacante până la nivelul de şef serviciu sau echivalent.

Sunt scoase la concurs posturile de director adjunct la Penitenciarul BACĂU, Penitenciarul BOTOȘANI, Penitenciarul BUCUREȘTI RAHOVA, Penitenciarul FOCȘANI, Penitenciarul IAȘI,  Penitenciarul MIERCUREA CIUC,  Penitenciarul SATU MARE, Penitenciarul SLOBOZIA, Penitenciarul TÂRGU MUREȘ, Penitenciarul VASLUI, Centrul de Detenţie BRĂILA-TICHILEȘTI, precum și postul de șef serviciu (siguranță, regim și asigurarea legalității) la Penitenciarul-Spital MIOVENI.

Concursul se va desfăşura la Penitenciarul IAȘI sau, în cazul imposibilităţii asigurării spaţiului necesar, raportat la numărul de candidaţi care vor susţine probele de concurs, în alte locaţii din zona în care îşi are sediul unitatea organizatoare. Dosarele complete se depun la sediul unităţii care are postul scos la concurs în termen de 15 zile lucrătoare de la data publicării anunţului, adică până la data de 10.06.2024 inclusiv, ora 15.00.

Planificarea desfăşurării probelor de concurs de către candidaţii care îndeplinesc condiţiile de participare, va fi afişată la sediul unităţii care are postul scos la concurs şi pe site-ul unităţii care are postul scos la concurs și al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. Prima probă de concurs/examen se va desfăşura după cel puţin 45 de zile calendaristice de la data publicării prezentului anunţ, respectiv nu mai devreme de data de 05.07.2024. Modalitatea de susţinere a probei scrise pentru examinarea cunoştinţelor specifice postului se stabileşte de către comisia de concurs. Mai multe informații, aici.

spot_img

Articole recente

Curtea de Apel București acceptă un acord de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de DNA, ce fusese respins de instanța de fond

În februarie anul acesta, procurori de la Direcția Națională Anticorupție – Secția de combatere a corupției au înaintat Tribunalului Bucureşti acordul de recunoaştere...

Mai multe articole din aceeași categorie