Clotilde Armand pierde apelul într-un proces de calomnie în care inițial obținuse daune de 20.000 de lei

Exclusivitate

Curtea de Apel București a admis săptămâna trecută apelul formulat de Laurențiu Botin, realizator la Realitatea Plus și firma Geopol International SRL, care deține licența postului de televiziune, în procesul având ca obiect „acțiune în răspundere delictuală”, inițiat de primarul Sectorului 1, Clotilde Armand:

  • Solutia pe scurt: Respinge apelul incident ca nefondat. Admite apelul principal. Schimbă în parte sentinţa apelată în sensul că respinge în totalitate cererea ca neîntemeiată. Respinge cererea apelantei-reclamante privind cheltuielile de judecată în apel ca neîntemeiată. Cu recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea se depune la Curtea de Apel Bucureşti. Pronunţată prin punerea la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei azi, 26.01.2023.

Instanța de fond – Tribunalul București – dăduse inițial câștig de cauză actualului primar al Sectorului 1. Clotilde Armand ar fi urmat să primească 20.000 lei reprezentând despăgubiri pentru daune morale, precum și suma de 8.772,07 lei, reprezentând cheltuieli de judecată (taxa judiciară de timbru – 100 lei şi onorariu avocat).

După cum a relatat aici publicația Aktual24.ro, Clotilde Armand a fost acuzată de Laurențiu Botin într-o emisiune la Realitatea Plus că a „făcut bani frumoși din afacerile cu Statul”. „Este cazul să cunoașteți adevărata față a politicianului de origine franco-română”, a susținut Botin, afirmând că firma condusă de Armand a avut legătură cu „una dintre cele mai mari căpușări a banului public, firma Bechtel”.

spot_img

Articole recente

Instanța a suspendat procesul legat de rezilierea contractului încheiat cu firma siriană a lui Omar Hayssam pentru IPRS Băneasa

Curtea de Apel București a decis săptămâna trecută să suspende procesul legat de rezilierea contractului încheiat de Autoritatea pentru...

Mai multe articole din aceeași categorie