Ciolacu l-a numit șef la Radioul Public pe soțul hangiței din Sărata Monteoru unde-și ține chiolhanurile

Exclusivitate

Luni, 15 noiembrie 2021, Răzvan Ioan Dincă a fost numit președinte-director general al Societății Române de Radiodifuziune, ca urmare a susținerii PSD și a trocului cu PNL privind conducerile Radioului Public și al TVR.  Răzvan Ioan Dincă este soțul Violetei Dincă, după cum reiese dintr-o declarație de avere depusă în 2015, și în care acesta afirma că soția lui încasase 21.156 lei în anul 2014 de la S.C. La Șalul cel Negru SRL.

În același an – 2015 – Violeta Dincă, în calitate de proprietară a pensiunii Țara Luanei,  lăuda în publicația National Geografic virtuțile apei din Sărata Monteoru:

  • „Sarea este peste tot – pe piele, pe haine și pe jucăriile copilului. Chiar și după duș, pe față și pe gât îmi rămân câteva dâre albe care sclipesc în soare. „Apa din piscină este din izvoare naturale cu concentrație de 110 grame sare/ litru“, spune Violeta Dincă, proprietara pensiunii Țara Luanei (www. tara-luanei.ro).”

Prin urmare, pensiunea Țara Luanei figurează în actele Societății Comerciale La Șalul cel Negru SRL, firmă având ca obiect principal de activitate „Hoteluri și alte faciliăți de cazare similare”, punct de lucru „Țara Luanei” și la care Violeta Dincă, soția lui Răzvan Dincă, figurează ca asociat unic.

Chiolhanul lui Marcel Ciolacu

Digi24.ro a scris că, în octombrie 2020, președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a fost surprins, alături de fostul premier Mihai Tudose, la o masă mare, în interiorul unui restaurant din Sărata Monteoru, județul Buzău, încălcând normele referitoare la numărul maxim de persoane și distanțarea fizică. Liderul PSD a spus că abaterea de la norme a fost de scurtă durată, dar un martor care s-a aflat sâmbătă seara la același restaurant a susținut altceva. „Inițial întâlnirea a avut loc la una din mesele de pe terasă. Mihai Tudose a venit al treilea sau al patrulea și au stat afară o perioadă și abia după-aia au intrat cu toții înăuntru. Deci, în momentul în care au fost în jur de 10 persoane afară s-au mutat înauntru, au stat cel puțin o oră, cât am mai stat eu pe terasă. Șeful locației îi însoțea, inițial la masa de afară și apoi a intrat cu dânșii. După ce și-au dat seama că au fost pozați, au tras draperiile, au încuiat ușa restaurantului, au stins lumini și ne-am simțiti ostilizați”, a declarat martorul ocular, citat de Digi24.

Restaurantul cu pricina era cel al pensiunii Țara Luanei, după cum arată fotografiile postate atunci de mass-media. Imaginile suprinse în octombrie 2020 arată că interiorul locației este exact același cu cel din fotografiile postate de proprietarul pensiunii „Țara Luanei”, pe booking.com.

În concluzie, în zona Buzăului, liderul PSD, Marcel Ciolacu, își ține parangheliile cu apropiații la hanul (pensiunea-restaurant) care aparține/aparținea soției noului șef al Radioului Public, numit în funcție din partea PSD.

foto: digi24.ro

spot_img

Articole recente

De ce i-au dat dreptate judecătorii avocatului Viorel Mocanu, reprezentantul PSD la BEC și fost agent guvernamental la CEDO, în litigiul acestuia cu ANI

Avocat, apropiat de PSD Viorel Mocanu este un avocat foarte apropiat de Partidul Social-Democrat și de reprezentanții săi. În 2018,...

Mai multe articole din aceeași categorie