Ce sunt nevoiți să mai judece magistrații instanței supreme: disputa dintre SIE și românul folosit cobai în războiul psihotronic

Exclusivitate

Pe rolul Inaltei Curți de Casație și Justiție se află judecarea procesului dintre Serviciul de Informații Externe și Fichiu Alexandru.  Acesta din urmă vrea să obțină din partea SIE să i se comunice o serie de informaţii de interes public, în baza Legii Nr.544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public.

Potrivit articolului 21, aliniat 1, din Constituția României,  orice persoană se poate adresa justiţiei pentru apărarea drepturilor, a libertăţilor şi a intereselor sale legitime. Acest lucru îl face și Alexandru Fichiu. El are nu mai puțin de 15 procese care au ajuns, la un moment dat, pe rolul instanței supreme: plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p.), obligaţia de a face, plângere contestaţie tergiversare, strămutare (art. 55 şi următoarele C.p.p.), refuz soluţionare cerere, au fost câteva din obiectele cauzelor pe care trebuie sau au trebuit să le judece magistrații instanței supreme.

Cine este Alexandru Fichiu?

Potrivit paginii sale facebook, el spune că a fost cobai vreme de 32 de ani  și că asupra sa *sunt folosite arme psihotronice*.

Alexandru Fichiu COMENTARIU PUS DE EMITENT : Din videoclipul pus trebuie sa intelegeti ca fabricantul armelor pshotronice au facut un dispozitiv care apara propri soldati de armele pshotronice ale adversarului. Eu sunt folosit cobai de 32 de ani de unde sa cumpar asemenea dispozitiv de aparare?..
Arma prin definitie este o „unealtă, mașină care servește pentru atac sau apărare”.
Armele sunt clasice (cele cu glont si explozibil ) si neconventionale.
Armele neconventionale sunt cele care nu se supun conventiilor ,toate armele mai putin cele clasice; nucleare ,chimice, biologice, pshotronice . Armele neconventionale actioneaza asupra omului prin substanta folosita nucleara, biologica, chimica.
ARMA PSHIOTRONICA(aici am vrut sa ajung) este unealta dispozitivul folosita pentru atac asupra omului sau fiintei vii prin actionare asupra creierului. Dusmanul intra pe creierul victimei si preia controlul intregului organism. Dusmanul comanda creierul in sensul negativ de la distanta de sute de kilometri, provoaca durere, inflamatie, mutilare unde vrea in corpul victimei, stie ce vezi, ce auzi, ce gindesti, cit manici ,de cite ori de duci cu scaunul sau cu urina—Vorbeste cu victima daca vrea si foloseste orce voce cunoscuta(au un sintetizator de voci). Se joaca pe organismul victimei cum vrea muschi lui.
Sunt tot felul de arme pshotronice dar ASTA ESTE ARMA PRIN CARE SUNT FOLOSIT COBAI DE 32 DE ANI. IAR STATUL ROMAN PRIN TOTI MAGISTRATI SI SECURITATE FAVORIZEAZA CRIMA , TOT DE 32 DE ANI.

În 2011, pe adresa https://dezinformarea.wordpress.com/about/ apare un lung articol în care Alexandru Fichiu cere ajutorul semenilor săi:

STIMATI CONTEMPORANI,
HELP!!! AJUTOR!!!! Pentru binele tuturor , a familiei dvs ,contemporani mei nau voie sa fie nepasatori cind se repeta crime naziste cu o si mai mare cruzime si cu tehnica moderna .Ajutatima sa opresc crima , mine ar putea fi victime copii dvs.
SUBSEMNATUL FICHIU ALEXANDRU CETATEAN ROMAN DOMICILIAT IN ROMANIA, LOC.-VLADIA, DRAGOMIRESTI JUD.VASLUI , RECLAM O CRIMA MONSTRUOASA FAPTA CONTRA PACI SI OMENIRI SANCTIONATA DE ART=173 C.P. „ CONVENTIA PENTRU APARAREA DREPTURILOR OMULUI ”SI„CONVENTIA PRIVIND DREPTURILE OMULUI SI BIOMEDICINA” DE LA 0VIEDO DIN 4 APRILIE 1997. NU AVETI COPETENTA DIRECTA SA OPRITI CRIMA… LUATI ATITUDINE CA CETATEAN SAU ORGANISM AL U.E.. ISTORIA NEA DAT O LECTIE ,CRIMELE NAZISTE, CRIMELE DIN IRAK SI FOSTA IUGOSLAVIEC. DACA ALESI NOSTRI ,SOCIETATEA CIVILA ESTE NEPASATOARE ,SI NU VREA SA EA ATITUDINE , CRIMELE NAZISTE SE REPETA CU TEHNICA MODERNA SUB OCHI TUTUROR .CRIMA ARE 3 COMPONENTE…………………
COMPONENTA=1) DE 23 DE ANI SUNT FOLOSIT PE POST DE COBAI DE EXPIERIMENTE, SI TORTURAT FARA VOIA MEA DE CATRE AUTOR NECUNOSCUT. MA MUTILAT LA PICIOR , LA DANTURA SI OCHI, SI VOR SA FACA CRIMA CU TORTURA PE INIMA DIN 2005 ,CU TORTURA TOT MAI VIOLENTA. ESTE O CRIMA CA SI CELE CLASICE CUNOSCUTE PINA ACUM, DIFERA NUMAI MODUL DE SAVIRSIRE.CRED CA AM UN IMPLANT PUS FARA STIREA MEA SI PRIN CARE SUNT FOLOSIT CA SI COBAI , TORTURAT, MUTILAT DE A.N. AICI ESTE O PROBLEMA PENTRU EXPERTI SI NARE VOIE NIMENI, SA SE ERIJEZE IN EXPERT (NICI MAGISTRATI NICI MEDICI), NARE VOIE NIMENI SA FACA PE ATOTSTIUTORUL,SA SE JOACE DEA DUMNEZEU.
COMPONENTA=2) CRIMA ESTE ACOPERITA DE STATUL ROMAN
2a- NORMAL SI FIRESC—FIIND O FAPTA GRAVA CONTRA PACI SI OMENIRI, JUSTITIA ROMANA ,(PARCHETUL) TREBUIA SA SE COMORTE NORMAL SI FIRESC CA IN ORCE STAT CIVILIZAT(conform constitutiei art=131, 124, 20, 21, 22,24,29,30 , c.proc.p. art=62-68, 116—127 si potrivit celer 2 conventi europene semnate si ratificate ). TREBUIA SA APROBE EXPERTIZA IN CRIMINALISTICA SI MEDICINA-LEGALA , SUBLINIEZ SINGURI COPETENTI SA CONFIRME CA SUNT FOLOSIT COBAI — TREBUIA SA CAUTE A.N. SI SA OPREASCA CRIMA IN REGIM DE URGENTA DEOARECE SUNT TORTURAT , MA MUTILAT SI IMI ESTE VIATA IN PERICOL.
2b-ARE COMPETENTA SI OBLIGATIA SA OPREASCA CRIMA , SUNT PLATITI DIN BANI CONTRIBUABILULUI CU SALARI DE SUTE DE MILIOANE SA OPREASCA ASEMENEA CRIME, PARCHETUL CURTI DE APEL BACAU SI ERARHIC PARCHETUL GENERAL . RESPECTIV PROC. GENERAL SENTES IONEL DIN BACAU, RESPECTIV IFTODE TEREZA MARIANA . DAR CARE SUNT FIE IRESPONSABILI( POZEAZA IN IDIOTI IN NESTIUTORI PE FUNCTI) FIE COMPLICI . 2c- STATUL ROMAN PRIN ORGANISMELE PUTERI DE STAT(magistrati dati mai sus ) A REFUZAT SA SE COMPORTE NORMAL SI FIRESC CONFORM LEGILOR TARI, CUM AM RELATAT MAI SUS , SA REFUZAT PROBATORIU LEGAL. AU FACUT ABUZ, FALS IN ACTE(sa mintit in acte), ABUZ PSIHIATRIC TIMP DE 23 DE ANI .LA FIECARE SOLUTIE SE INVOCA DOSARELE SI HOTARIRILE ABUZIVE FACUTE DE COMUNISTI, SE EA CA OILE UNUL DUPA ALTUL REFUZIND SA VADA CA TOATE HOTARIRILE AU LA TEMELIE , UN ABUZ PSIHIATRIC FABRICAT IN D=118/P/91 SI REFUZUL DE A APROBA O EXPERTIZA OBLIGATORIE LA TOATE HOTARIRILE. DE 23 DE ANI EU NU AM UN RAPORT DE EXPERTIZA FINDCA STATUL ROMAN SE OPUNE SISTEMATIC .
LA HOTARIREA=163/09 ,LEA LUAT DUMNEZEU MINTILE LA TOTI MAGISTRATI IMPLICATI– AU CERUT SA FAC EU URMARIRE PENALA SI SA CER CRIMINALULUI , SI AUTORULUI NECUNOSCUT.(.?? ?.) SA RECUNOASCA CA MA FOLOSESTE COBAI SI APOI SA DESCHID D=118/P/91— VA AMINTESC CA ASEMENEA CRIME DE TIP NAZIST CU CRIMINALI CU GULERE ALBE , FOARTE PERICULOSI(VEZI PROCESUL NUREMBERG) SUNT EXCLUSIV DE COMPETENTA SPECIALISTILOR, MAGISTRATI SI EXPERTI,TRUPE ANTITERORISM, SPECIALIZATI SI PLATITI PENTRU ASEMENEA CRIME.
COMPONENTA=3 FNDCA RECLAM CA SUNT FOLOSIT COBAI DE 23 DE ANI SUNT VICTIMA UNUI ABUZ PSIHIATRIC ,FACUT DE PARCHET SI MINISTERUL SANATATI. N-AM FIGURAT NICIODATA IN SISTEMUL SANITAR CU BOLI PSIHICE SI SA FABRICAT ACTE FALSE CONSULTIND CORESPONDENTA CU FAPTA RECLAMATA IAR PARCHETUL A FABRICAT UN ABUZ PSIHIATRIC CU MARTORI MINCIUNOSI SI O INTERNARE LA NEBUNI INVENTATA, IN DOSARUL=118/P/1991 DIN BACAU. ATENTIE FOARTE ,FOARTE, MARE!!!! ABUZUL PSIHIATRIC NU DOVEDESTE DECIT REA INTENTIE, NU ESTE O PROBA RELEVANTA IN PROCESUL PENAL DEOARECE CHIAR SI CETATEANUL BOLNAV PSIHIC POATE FI VICTIMA UNEI CRIME(CHIAR SUNT CONSIDERATI VICTIME MAI USOR DE FRAERIT) ,CAZ IN CARE JUSTITIA TREBUE SA OPREASCA CRIMA SAI APERE DREPTURILE FUNDAMENTALE CA LA ORCE VICTIMA SANATOASA PSIHIC.
ATENTIE!!!! MEDICUL CURANT NU ARE CA OBLIGATIE DE SERVICI SA FACA CERCETARE STIINTIFICA , SA FIE CU SCLIPICI LA MINTE ,SI SA CAUTE DOVEZI ALE EXISTENTEI UNEI CRIME. DE VINDUT MA VINDUT COBAI PENTRU BANI SAU LA ORDINUL COMUNISTILOR ,CU PISTOLUL IN COASTE , MEDICI DIN 1982-1987 , CARE ACUM NU MAI EXISTA SI NU MAI POATE OPRI CRIMA. MEDICI DE AZI NU POT STI DACA SUNT SECURISTI SAU IDIOTI, DIN ACESTE MOTIVE NAM TREABA CU EI SI NAU VOIE SA SE APROPIE DE CAZUL MEU ,REPET VA ROG SA RETINETI MOTIVATIA—, FINDCA NAU ASEMENEA OBLIGATII DE SERVICI.PRIN URMARE NU VA REPEZITI CU SOLUTII PRIPITE , TOTAL GRESITE.
POT DOVEDI ABUZUL FACUT DE STATUL ROMAN CU DOSARUL=118/P/91 SENT.=8/2003 SI URMATOARELE DE LA CURTEA DE APEL BACAU . RESPECTIV D=925/P/2009 SI HOTARIREA=163/2009 DE LA ACEIASI C.Ap.BACAU, RESPECTIV DECIZIA I.C.C.J. . CINE VREA SA VADA SE POATE VEDEA ACTE SI ABUZUL PSIHIATRIC CIT MAI SUNT ACTE SI MARTORI.
VA CER AJUTOR-(NU VA CERE NIMENI SA SUPLINITI JUSTITIA SI NICI EXPERTI ) ,SOCIETATEA CIVILA, CONTEMPORANI MEI AU DATORIA SA CIARA SI SA VEGHEZE CA ROMANIA SI JUSTITIA ROMANA SA SE COPORTE NORMAL SI FIRESC ASA CUM CERE LEGILE TARI SI SA OPREASCA CRIMA IN REGIM DE URGENTA– VA ROG SA CERETI STATULUI ROMAN PRIN MASURI DIPLOMATICE, PRIN LEGI SI INSTANTE ADECVATE, PRIN PUBLICARE IN MAS-MEDIA, PE ORCE CALE SA RESPECTE „ CONVENTIA DE LA OVIEDO 1997” SI „ CONVENTIA PENTRU APARAREA DREPTURILOR OMULUI ” SA RESPECTE STATELE SEMNATARE LA ACESTE CONVENTII ,SA FIE OAMENI CIVILIZATI SI SA OPREASCA CRIMA URGENT.
DEOARECE AM RESPONSABIL DE EXPERIMENT NECUNOSCUT DAR ACOPERIT DE STATUL ROMAN PRIN ABUZ , DE 23 DE ANI. STATUL ESTE OBLIGAT SA OPREASCA CRIMA. CER CA PARCHETUL, MAGISTRATI ROMANI SA SE COMPORTE NORMAL SI FIRESC. VREAU EXPERTI , VREAU ASISTENTA JUDICIARA .PARCHETUL SA RECUNOASCA ABUZUL FACUT 23 DE ANI PRIN REZOLUTIE, SI SA OPREASCA CRIMA IN REGIM DE URGENTA . CER SAMI DEA DESPAGUBIRI PE 23 DE ANI DE TORTURA SI MUTILARE .

POPORUL ROMAN ESTE CIVILIZAT, NU SUNTEM SALBATECI, NU NE VINDEM CETATENI COBAI UMANI SAU PENTRU ORGANE. IN MOD SIGUR LEA ORBIT PUTEREA , DORINTA DE INAVUTIRE PESTE NOAPTE , LEA LUAT DUMNEZEU MINTILE SI AU PRELUAT CRIMELE SI METODELE DE CERCETARE PENALA ALE FOSTEI SECURITATI COMUNISTE . AU GASIT
SURSE DE VENITURI DIN CRIME CONDAMNATE LA NAZISTI.CRIMELE DE TIP NAZIST NU SUNT MAI PUTIN GRAVE FACUTE DE ROMANIA(de magistrati si medici)?.
– NUMESC IN CONTINUARE MAGISTRATI IMPLICATI LA ULTIMA SENTINTA DEFINITIVA=163/2009 SA VEDETI CINE ACOPERA CRIMA. PROCURORI…IFTODE TEREZA MARIANA, SENTES IONEL,NICULESCU NICOLETA LOREDANA DE LA BACAU , PROC CRISTINA LUPESCU DE LA PARCHETUL GENERAL . SI JUDECATORI…DUMITRU POCOVNICU DIN BACAU , SOFICA DUMITRASCU, CRISTIAN JIPA, SANDEL LUCIAN MACOVEI, ALEXANDRU CARSTEA DE LA I.C.C.J. –TOTI SPUN CA FAPTA NU EXISTA FARA SA EXISTE UN RAPORT DE EXPERTIZA OBLIGATORIU LA DOSAR , NU VOR SA VADA ABUZUL FACUT COLEGI LOR 18 ANI, NU VOR SA VADA PROBELE PROPUSE IN APARARE SI FAPTA RECLAMATA CORECT. AU CONVINS SI AVOCATA DIN OFICIU OPRISAN CORNELIA SA SPUNA CA NA INTELES FAPTA RECLAMATA SI AUTORUL PENTRU CARE CER URMARIRE PENALA.
REPREZENTANTI INSTITUTIILOR INTERNATIONALE IN ROMANIA,SUNT FOSTI MAGISTRATI, AVOCATI SECURISTI , AU PRINS UN POST PLATIT DE ONU SAU U.E. IN ROMANIA,PRIMESTE UN SALARIU EUROPEAN, SI REFUZA SASI FACA OBLIGATIILE PENTRU CARE IL PLATESTE CONTRIBUABILUL EUROPEAN.IN 23 DE ANI NIMENI NU MA JUTAT CU NIMIC NICI NA RASPUNS LA PLINGERI.RECENT CINEVA MIA SCRIS CA NA VAZUT NICI UN ABUZ LA CAZUL MEU—VA ATRAG ATENTIA CA AR TREBUI SA FII IDIOT DEABINELEA SAU SECURIST CU 2 FETE SA NU VEZI ABUZUL. REPET PENTRU CEI GREI DE CAP 2 FRAZE —EU SUNT FOLOSIT COBAI DE 23 DE ANI,CEL PUTIN DECLARATIV?. AM RESPONSABIL DE EXPERIMENT NECUNOSCUT?.TOATA LUMEA CONSIDERA CA JUSTITIA BACAU TREBUIE SA OPREASCA CRIMA?. CUM SA NU VEZI ABUZUL STATULUI ROMAN CIND MAGISTRATI FACE FALS IN ACTE , MINTE ,FACE ABUZ PSIHIATRIC SI FACE ORCE ALTCEVA NUMAI UN PROCES PENAL CORECT NU.CUM SA NU VEZI ABUZUL CIND MAGISTRATI TINE ACEASTA CRIMA ACTIVA DE 23 DE ANI SI AM 2 HOTARIRI DEFINITIVE ABUZIVE IN ACEST SENS.ACESTE ACTE ,ACEST ABUZ SISTEMATIC FACUT DE JUSTITIE SI PUTERE SE POATE VEDEA CU PUTINA VOINTA,CU PUTINE CUNOSTINTE DE PROCEDURA PENALA , SE POATE PIPAI, EXISTA DE 18 ANI.EU CONSIDER CA CEL CARE NA VAZUT ABUZUL ESTE SECURIST SAU IN CEL MAI BUN CAZ UN EXMAGISTRAT PUTUROS CARE VREA SI POSTUL PLATIT DE CONTRIBUABILUL EUROPEAN SI NU VREA SA SE PUNA RAU NICI CU SECURITATEA ROMANA, MA TRIMITE PE MINE LA ALT SECURIST PUTUROS CA SI EL.
SOCIETATEA CIVILA, SA EA ATITUDINE URGENT SPRE BINELE TUTUROR, SA NU SE REPETE CRIMELE CONDAMNATE LA NAZISTI .CAZUL MEU ESTE MAI ESIT DIN COMUN SI TREBUIE , VA ROG SA ACCEPTATI CA REALIZARILE STIINTEI SUNT FOLOSITE CA SI NOI METODE DE CRIMA.
CINE ESTE REPREZENTANT AL UNEI INSTITUTI INTERNATIONALE PENTRU ROMANIA VA ROG SA VA FACETI DATORIA, FINDCA ORGANIZATIA INTERNATIONALA VA CONSIDERA COECT,NU STIE , NU ACCEPTA , CA ESTI EXSECURIST CU 2 FETE SAU EXMAGISTRAT PUTUROS.NUMI BLOCATI MIE REZOLVAREA CAZULUI ZECI DE ANI, FINDCA LA DVS. SE OPRESC TOATE PLINGERILE MELE EXTERNE DE 20 DE ANI.
IN PEROADA DE IARNA NU-MI LASA ORGANISMUL SA SE APERE LA FRIG SI VIRUSI. SE FACE TORTURA VIOLENTA INZECITA ,LA SARBATORI, LUNI DE ZILE SE JOACA LA SECUNDA CU REACTIILE DE APARARE ALE ORGANISMULUI.
CU TOT RESPECTUL FICHIU ALEXANDRU DATA 17-01-2011

 

spot_img

Articole recente

Cum a eșuat Asociația Presei Sportive din România în încercarea de a obține “pensii speciale” pentru membrii săi

Contextul În 2016, un proiect de lege, propus de fostul senator UNPR Haralambie Vochițoiu, adoptat de Parlament iar ulterior promulgat...

Mai multe articole din aceeași categorie