Securitatea cibernetică, tema unei campanii de informare adresată profesiilor liberale

Exclusivitate

Uniunea Națională a Barourilor din România a fost informată, la sfârșitul lunii trecute, că Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC) desfășoară o campanie de informare cu privire la securitatea cibernetică adresată profesiilor liberale. Campania are ca scop conștientizarea riscurilor de securitate cibernetică și protecția informațiilor personale în mediul online.

Comunicările DNSC transmise către avocați au utilizat adresele avocaților disponibile public. În cadrul campaniei, DNSC oferă un Ghid de protejare și recuperare a conturilor de social media, luând în considerare ultimele tendințe și riscuri de securitate cibernetică, cu strategii practice menite să protejeze atât activitatea profesională, cât și datele clienților.

De notat că la ultima ședință a Comisiei Permanente a UNBR, din 26-27.01.2024, s-a analizat situația determinată de informațiile apărute în spațiul public cu privire la o pretinsă breșă de securitate a platformei IFEP și a decis măsurile ce vor fi luate pe viitor în ce privește siguranța datelor incluse pe platformă.

spot_img

Articole recente

Judecătorii îi fac, în final, dreptate unui șofer prins că a condus în timp ce poliția îi prelungise suspendarea permisului, deși omul a vrut...

La data de 11 noiembrie 2019, conducătorul auto XXX a fost sancționat contravențional cu amendă, în cuantum de 580...

Mai multe articole din aceeași categorie