Bărbatul care l-a ameninţat cu moartea pe Raed Arafat, internat o lună la spital, la cererea procurorilor

Exclusivitate

Judecătorii instanței supreme au admis propunerea procurorilor DIICOT de internare nevoluntară (art.184 alin. 7 NCPP) a lui Raul-Nicolae Coltor.

  • “…În baza art. 184 alin. 11 din Codul de procedură penală, dispune internarea medicală nevoluntară a inculpatului Coltor Raul-Nicolae, în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba-Iulia, situat în municipiul Alba-lulia, Bulevardul Revoluţiei nr. 23, jud. Alba, pe o durată de 30 de zile. În baza art. 184 alin. 22 din Codul de procedură penală, dispune încunoștințarea „Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba-Iulia”. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Onorariul parţial cuvenit apărătorului desemnat din oficiu, în cuantum de 100 lei, rămâne în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 24 de ore de la pronunţare. Pronunțată în şedinţa publică, azi, 25 februarie 2021…”

Potrivit publicației Adevărul, Raul Coltor  este bărbatul care l-a ameninţat cu moartea pe Raed Arafat într-un mesaj postat pe Facebook : „În baza articolului 55 din Constituţia României, declar public: având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina, că este terorist, şi datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetăţenilor români (trafic de organe Mossad), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005, am primit dreptul de a ucide în numele Ţării şi al Poporului Român! Domnule Raed Arafat! O să fiu EU acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormânt de piatră! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreanţo!”, a fost mesajul pe care Raul Coltor l-a postat pe pagina lui de Facebook, mesaj pe care ulterior l-a şters.
Tot Raul Coltor este cel care s-a prezentat în vara anului trecut, pe 14 iulie, la sediul CSM din Calea Plevnei pentru a da în vileag presupuse legături între angajaţi americani ai Bazei de la Deveselu cu o reţea de proxeneţi, totul în contextul cazului crimelor din Caracal. Bărbatul susţinea atunci că a fost la Secţia de Investigare a Infracţiunilor în Justiţie, unde nu fusese lăsat să depună o plângere, legată de fraude comise de angajați ai statului român care depășesc 100 de miliarde de dolari. El le-a mai spus jurnaliştilor adunați în fața CSM că a lucrat timp de peste 10 ani în „serviciile de informaţii străine”.

foto: facebook.com

spot_img

Articole recente

De ce i-au dat dreptate judecătorii avocatului Viorel Mocanu, reprezentantul PSD la BEC și fost agent guvernamental la CEDO, în litigiul acestuia cu ANI

Avocat, apropiat de PSD Viorel Mocanu este un avocat foarte apropiat de Partidul Social-Democrat și de reprezentanții săi. În 2018,...

Mai multe articole din aceeași categorie