Banca Mondială va finanța reabilitarea rețelelor de curenți slabi la o curte de apel și 7 judecătorii

Exclusivitate

Guvernul României a primit finanțare din partea Băncii Mondiale pentru Proiectul Îmbunătățirea Serviciilor Judiciare și intenționează să folosească o parte din aceste fonduri pentru contractul: ”Reabilitare rețele curenți slabi Curtea de Apel Alba Iulia și Judecătoriile Aiud, Alba Iulia, Brad, Hațeg, Orăștie, Sighișoara, Târnăveni”. Valoarea estimată a lucrărilor este de 4.220.203 lei (TVA inclus).

Ministerul Justiției, prin Direcţia de Implementarea a Proiectelor Finanțate din Împrumuturi Externe (DIPFIE), invită ofertanții eligibili să transmită oferte sigilate pentru Reabilitare rețele curenți slabi Curtea de Apel Alba Iulia și Judecătoriile Aiud, Alba Iulia, Brad, Hațeg, Orăștie, Sighișoara, Târnăveni. Procedura de achiziție este licitație națională competitivă, fiind utilizată documentația „Solicitare de Oferte” (RFB) așa cum este specificat în Regulamentul Băncii Mondiale privind Achizițiile, iulie 2016, și este deschisă tuturor Ofertanților așa cum aceștia sunt definiți în Regulamentul privind Achizițiile. Ofertanții eligibili interesați pot obține informații suplimentare și pot analiza documentația de licitație la adresa menționată mai jos între orele 9:00 – 17:00. Documentația de licitație în limba română (o copie tipărită a documentației de licitație și a listelor de cantități și un CD care include: (i) documentația tehnică: specificații, planșe, fișe tehnice și  (ii) versiunile editabile ale documentației de licitație și listelor de cantități) poate fi ridicată de către Ofertanții eligibili interesați începând cu data de 1 Februarie 2024, după transmiterea în prealabil a unei solicitări scrise.

Ofertele trebuie transmise la adresa de mai jos la data de 29 Martie 2024, ora 14:00. Ofertarea electronică nu este permisă. Ofertele întârziate vor fi respinse. Ofertele vor fi deschise public, la adresa menționată mai jos, în prezența reprezentanților desemnați ai Ofertanților și a oricărei persoane care dorește să participe. Toate ofertele trebuie însoțite de o Garanție de Participare la Licitație în valoare de 85.000 lei. Adresa la care se face referire mai sus este:

Direcţia Implementare Proiecte Finanțate din Împrumuturi Externe

În atenția Dnei. Adriana-Victoria GHEORGHIU, Manager Adjunct Proiect

Dlui. Radu-Emil ȘENDROIU, Manager Achiziții

Str. Apolodor nr. 17, sector 5, 050741 București, România

Tel: 037.204.1090; 037.105.1212

Fax: 037.204.1092

Email: adriana.gheorghiu@just.ro

radu.sendroiu@just.ro

 

*Instalatiile de curenti slabi sunt acele instalatii electrice care transmit curent electric de intensitate mica, spre deosebire de instalatiile obisnuite, precum instalatiile de iluminat si prize. Acestea pot fi sisteme de cabluri de retele de telefonie si fibre optice, cablare structurala, detectie si avertizare, instalatii pentru prevenirea incendiului, instalatii de acces, televiziuni cu circuit inchis, retele de calculatoare, instalatii pentru semnalizari acustice si optice, instalatii electrofonice, instalatii de ceasuri electrice.

 

spot_img

Articole recente

Judecătorii îi fac, în final, dreptate unui șofer prins că a condus în timp ce poliția îi prelungise suspendarea permisului, deși omul a vrut...

La data de 11 noiembrie 2019, conducătorul auto XXX a fost sancționat contravențional cu amendă, în cuantum de 580...

Mai multe articole din aceeași categorie