Avocații bucureșteni, invitați să prezinte lucrări la cea de-a 17-a ediție a conferinței internaționale „Provocările Societății Cunoașterii” (CKS)

Exclusivitate

Baroul București, în baza Parteneriatului cu Universitatea ”Nicolae Titulescu” din București, anunță organizarea Conferinței Internaționale Anuale „Provocările Societății Cunoașterii” (CKS), cu gratuitatea înscrierii la CKS 2024 pentru avocații stagiari din Baroul București, precum și reducerea taxei de participare pentru avocații definitivi din Baroul București (aceștia urmând să plătească 50 de euro sau echivalentul în lei). Ediția a 17-a a Conferinței „Challenges of the Knowledge Society”, 2024, organizată de Universitatea ”Nicolae Titulescu” din București, în parteneriat cu Baroul București și cu Societatea Română de Drept European, se va desfășura online, în data de 17 mai 2024.

Autorii potențiali sunt invitați să prezinte lucrări în oricare din următoarele domenii (nu se limitează la acestea):

  • Științe Juridice (Drept);
  • Științe Economice;
  • Științe Administrative și Politice.

Toate lucrările acceptate vor fi incluse în CKS Journal 2024, proceedings cu ISSN, indexat, în prezent, în bazele de date EBSCO, Pro Quest, CEEAS, DOAJ, Index Copernicus. Lucrările de cercetare  (de minim 3.000 și maxim 12.000 de cuvinte) vor fi evaluate pentru originalitate, semnificație, claritate și contribuție. Fiecare lucrare va fi supusă unei evaluări dublu orb. Rezumatul feedback-ului/rapoartelor de revizuire va fi trimis înapoi autorilor. Toate comentariile și sugestiile trebuie abordate în depunerea finală.  Lucrările nu trebuie să fi fost publicate anterior și nu trebuie să fie în prezent trimise pentru publicare în altă parte. Fiecare autor nu poate depune mai mult de două lucrări. Termenul limită pentru expedierea lucrării finale este 25.03.2024. Pentru înregistrarea on line, accesați http://cks.univnt.ro/online_submission.html.

Scopul principal al acestei conferințe  – organizată de Universitatea „Nicolae Titulescu” și Fundația de Drept și Relații Internaționale „Nicolae Titulescu”, Universitatea Complutense din Madrid și Universitatea Deusto din Bilbao – este de a oferi o oportunitate specialiștilor internaționali în științe sociale și alte domenii conexe pentru a se întâlni și a face schimb de opinii. Limba conferinței este engleza. Informații suplimentare despre eveniment: http://cks.univnt.ro/cks_2024.html sau la adresa de e-mail conference@univnt.ro.

spot_img

Articole recente

După ce s-a bătut cu punctul în piept invocând practici înșelătoare, ANPC nu s-a mai deranjat să-și motiveze recursul în litigiul cu o bancă

O decizie controversată În  mai 2023, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), prin vocea fanfaronului său șef Horia Constantinescu, anunța...

Mai multe articole din aceeași categorie