Avocații bucureșteni, invitați la o dezbatere din cadrul programului de pregătire profesională continuă

Exclusivitate

Baroul București, în derularea programului de pregătire profesională continuă pe care îl pune la dispoziție gratuit avocaților, invită pe cei interesați la dezbaterea cu tema: „Să cercetăm limitele consimțământului victimei, în sensul de cauză justificativă generală și specială”. Evenimentul îl va avea ca moderator pe av. Mihnea-Octavian Stoica, consilier al Baroului București și pe av. Radu-Mihai Ursu.

Dezbaterea se va desfășura joi, 20.06.2024, interval orar 18.00 – 19.30, în format fizic (Sala de Festivități a Baroului București „Avocat Flavius TEODOSIU”, etajul VI)  și online, prin intermediul platformei Zoom. Persoanele interesate să participe fizic la eveniment se pot înscrie pe site-ul Baroului București. Persoanele interesate să participe online sunt rugate să transmită un mesaj pe adresa de e-mail pregatire_profesionala@baroul-bucuresti.ro, urmând ca link-ul de conectare să fie transmis ulterior prin intermediul adresei de e-mail, utilizarea acestuia fiind permisă exclusiv persoanelor înscrise la eveniment.

Baroul București precizează că, în mod natural, se asigură prioritate în dezbateri participanților direcți, fizic prezenți la conferință, iar colegilor care participă online le vor fi rezervate câteva minute la finele sesiunii, fiind recomandată formularea întrebărilor pe chat. Se acordă puncte de pregătire profesională pentru participarea la această activitate, conform metodologiei în vigoare.

spot_img

Articole recente

Curtea de Apel București acceptă un acord de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de DNA, ce fusese respins de instanța de fond

În februarie anul acesta, procurori de la Direcția Națională Anticorupție – Secția de combatere a corupției au înaintat Tribunalului Bucureşti acordul de recunoaştere...

Mai multe articole din aceeași categorie