Avocații bucureșteni, invitați la conferința „10 ani de la intrarea în vigoare a codurilor penale“

Exclusivitate

Baroul București, în calitate de partener al Conferinței «10 ani de la intrarea în vigoare a codurilor penale», organizată de Facultatea de Drept a Universității din București și Editura Hamangiu, invită avocații interesați să participe la evenimentul ce va avea loc în perioada 1-2 februarie 2024, în format fizic, la sediul Facultății de Drept a Universității din București, Bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46, sector 5, București.

Avocații membri ai Baroului București care doresc să participe la conferință vor beneficia de reduceri față de tarifele generale după cum urmează:

  • pentru ziua I (1 februarie 2024) taxa de participare va fi 340 de lei + TVA;
  • pentru ziua II (2 februarie 2024), taxa de participare va fi 260 de lei + TVA;
  • pentru ambele zile (1+2 februarie 2024), taxa de participare va fi 450 de lei + TVA].

Înscrierea se poate face, în limita locurilor disponibile, până pe data de 30 ianuarie 2024. Formularul de înscriere poate fi accesat la adresa: https://conferinte.hamangiu.ro/

Lectorii acestei conferințe sunt profesori la cele mai importante facultăți de drept din România, reputați magistrați și avocați de drept penal, unii dintre ei participând în comisiile de redactare a codurilor ori a legilor de punere în aplicare, care vor face pentru dumneavoastră o radiografie a celor 10 ani de aplicare a codurilor penale, discutând atât aspectele pozitive, cât și cele negative ale reglementărilor.

spot_img

Articole recente

Judecătorii îi fac, în final, dreptate unui șofer prins că a condus în timp ce poliția îi prelungise suspendarea permisului, deși omul a vrut...

La data de 11 noiembrie 2019, conducătorul auto XXX a fost sancționat contravențional cu amendă, în cuantum de 580...

Mai multe articole din aceeași categorie