Au fost publicate rezultatele de la proba scrisă a concursului de admitere la Școala Națională de Grefieri

Exclusivitate

524 de candidați au participat la proba scrisă a concursului de admitere la Școala Națională de Grefieri. Potrivit listei publicate de Consiliul Superior al Magistraturii, cea mai mare notă a fost 9,75, iar cea mai mică 1,03. Locul 100 din listă a obținut nota 8,02.

Un număr de 593 de candidați figurau inițial pe lista persoanelor ce s-au înscris la concursul de admitere la Școala Națională de Grefieri, publicată de Consiliul Superior al Magistraturii, dar o parte dintre aceștia s-au retras sau au fost respinși  înaintea soluționării eventualelor contestații.

Conform calendarului de concurs, rezultatele definitive ale probei scrise, după soluționarea contestațiilor, vor fi publicate pe 24 mai 2022. Între 25 mai – 8 iunie va fi verificată buna reputație a candidaților.

Plenul CSM a aprobat numărul de posturi de grefier cu studii superioare juridice, aferente instanţelor judecătoreşti şi parchetelor de pe lângă acestea, respectiv 140 posturi de grefier cu studii superioare juridice ( 100 posturi pentru instanţele judecătoreşti şi 40 posturi pentru parchetele de pe lângă acestea, sub rezerva vacantării). Durata cursurilor la Școala Națională de Grefieri este de 6 luni.

spot_img

Articole recente

Curtea de Apel București acceptă un acord de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de DNA, ce fusese respins de instanța de fond

În februarie anul acesta, procurori de la Direcția Națională Anticorupție – Secția de combatere a corupției au înaintat Tribunalului Bucureşti acordul de recunoaştere...

Mai multe articole din aceeași categorie