Acoperișul clădirii Parchetului de pe lângă Judecătoria Liești din jud.Galați va fi refăcut complet, după ce a fost luat de vânt

Exclusivitate

Acoperișul imobilului în care funcționează Parchetul de pe lângă Judecătoria Liești din județul Galați va fi refăcut complet, potrivit unui proiectul de hotărâre a Guvernului privind alocarea unei sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, pentru executarea lucrărilor de reparații capitale la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Liești, județul Galați.

Imobilul, situat pe Şos.Naţională nr. 1925, a fost grav afectat de fenomenele atmosferice (vântul puternic) din noaptea de 05/06 februarie 2020, fenomene care au provocat desprinderea în întregime a învelitorii din tablă zincată de pe șarpantă.

Înlocuirea acestei învelitori necesită lucrări de reparații capitale la acoperiș, estimate la suma de 300 mii lei și în prezent a fost elaborată documentația care fundamentează propunerea de alocare a sumei necesare efectuării lucrărilor de reparații capitale. Realizarea lucrărilor de reparații capitale are scopul de a limita alte degradări ale imobilului, prin expunerea pe perioadă îndelungată la intemperii.

În momentul de față, Parchetul de pe lângă Judecătoria Liești își desfășoară activitatea în două birouri care au fost mai puțin afectate și în care infiltrațiile de ape pluviale sunt mai reduse.  În componența Parchetului de pe lângă Judecătoria Liești din județul Galați se numără 3 procurori și 3 angajați ce fac parte din personal auxiliar de specialitate și conex ( doi grefieri și un șofer).

Parchetul de pe lângă Judecătoria Liești face parte, alături de parchetele de pe lângă judecătoriile Galaţi, Tecuci și Târgu-Bujor, din Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

spot_img

Articole recente

Răsturnare de situație: Primăria Sectorului 5 pierde definitiv litigiul pentru recuperarea banilor plătiți la ediția (anulată) din 2020 a celui mai important târg imobiliar...

La sfârșitul anului 2019, Asociaţia CAMERA DE COMERT ȘI INDUSTRIE ROMANO-GERMANĂ DEUTSCH RUMANISCHE INDUSTRIE UND HANDELSKAMMER AHK a înaintat o ofertă Primăriei...

Mai multe articole din aceeași categorie