A fost stabilită noua conducere a CSM pentru 2021: președinte Bogdan Mateescu, vicepreședinte Florin Deac

Exclusivitate

Joi, 3 decembrie 2020, în cadrul şedinţei de Plen a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), a fost aleasă noua conducere pentru anul viitor. Astfel plenul Consiliului Superior al Magistraturii, în temeiul dispoziţiilor art.24 alin.(1) din Legea nr.317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, a ales în funcţia de preşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, începând cu data de 07.01.2021, pentru un mandat de un an, pe judecătorul MIHAI BOGDAN MATEESCU, membru al Consiliului Superior al Magistraturii. (majoritate: 13 voturi DA, 3 voturi NU, 2 voturi nule).

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii, în temeiul dispoziţiilor art.24 alin.(1) din Legea nr.317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, a ales în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, începând cu data de 07.01.2021, pentru un mandat de un an, pe procurorul FLORIN DEAC, membru al Consiliului Superior al Magistraturii. ( 13 voturi DA, 5 voturi NU).

În aceeași ședință, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat Raportul de activitate al Consiliului Superior al Magistraturii pe anul 2020. (15 voturi Da, 2 voturi Nu, 1 vot Nul).

spot_img

Articole recente

Fiscul nu i-a convins pe judecători să angajeze răspunderea unei persoane în solidar cu mama sa, urmărită penal și devenită insolvabilă

Prin Decizia de angajare a răspunderii solidare, emisă în decembrie 2021 de Administrația Națională a Finanțelor Publice - Direcția...

Mai multe articole din aceeași categorie