6 noiembrie 2020 – data la care este programat examenul sau concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar

Exclusivitate

Institutul Notarial Român organizează la data de 6 noiembrie 2020 examenul sau concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar, potrivit unui anunț publicat miercuri, 5 august, de Uniunea Națională a Notarilor Publici din România.

Taxa de înscriere este de 3900 lei/candidat  și va fi depusă în contul Institutului Notarial Român (CUI 26781193) RO12RNCB0071115799310001 deschis la BCR – Sucursala Plevnei București). Copia ordinului de plată/foii de vărsământ se va anexa la dosarul de înscriere la examen/concurs. Dosarul de înscriere la examenul sau la concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar se depune personal sau prin mandatar cu procură autentică și specială, în perioada 24 august – 9 octombrie 2020, la sediul Camerei în a cărei circumscripţie se află postul pentru care candidează.

Vor fi scoase la concurs un număr de 42 de posturi de notar stagiar, cele mai multe – 6 – fiind alocate municipiului București. Lista privind numărul de locuri poate fi consultată aici.  În situaţia în care, în vederea prevenirii răspândirii noului coronavirus – SARS-COV2, autoritățile publice vor impune restricții care nu vor permite organizarea examenului/concursului, acesta nu se va mai desfășura la data anunţată, urmând a fi reprogramat.

În această perioadă, Institutul Notarial Român organizează Cursul de pregătire pentru viitorii candidați la concursul/examenul de dobândire a calității de notar stagiar.

spot_img

Articole recente

Cum s-a redus, la apel, de 4 ori cuantumul daunelor morale acordate unui funcționar al CJ Ialomița, achitat într-un dosar DNA

În februarie 2015, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie anunțau că au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale...

Mai multe articole din aceeași categorie