41 de notari stagiari din toată ţara au fost admişi să dea examenul de definitivat, programat pe 6 şi 8 octombrie

Exclusivitate

Institutul Notarial Român a publicat lista centralizată a notarilor stagiari care au fost admişi să se înscrie la examenul de definitivat ce va avea loc în zilele de 6 şi 8 octombrie, 2020. Astfel, trei candidaţi vor da examenul pentru Camera Notarilor Publici Alba Iulia, unul pentru Bacău, doi pentru Braşov, şapte pentru Bucureşti, trei pentru Cluj, unu pentru Constanţa, cinci pentru Craiova, doi pentru Galaţi, trei pentru Iaşi, doi pentru Oradea, doi pentru Piteşti, trei pentru Ploieşti, doi pentru Suceava, doi pentru Târgu Mure şi cinci pentru Timişoara. Lista nominală a candidaţilor admişi poate fi consultată pe site-ul www.institutulnotarial.ro.

Conform anunţului publicat de Institut, examenul de definitivat pentru notarii stagiari, programat în zilele de 6 și 8 octombrie 2020, se va desfășura la Centrul de Conferințe Auditorium Pallady, situat în B-dul. Theodor Pallady, nr. 40 G, București, Sector 3, începând cu orele 9.00.

Candidații se vor prezenta la concurs începând cu orele 8,00, în vederea îndeplinirii formalităților de identificare și acces în sală, în baza cărții de identitate/adeverință provizorie de identitate sau a pașaportului, în original, aflate în termen de valabilitate. După intrarea în sală, candidaților le este interzisă deținerea sau folosirea vreunei surse de informare, a telefoanelor mobile sau a altor mijloace de comunicare la distanță.

La nivelul întregii țări, au fost scoase la concurs 56 de posturi de notar public.

spot_img

Articole recente

Procesul de 140 milioane de dolari pentru recuperarea „creanței Libia” de la moștenitorii lui Dinu Patriciu, amânat din cauza protestului avocaților

Magistrații Curții de Apel București au amânat, la termenul din 22 februarie 2024, judecarea dosarului în care Statul Român încearcă...

Mai multe articole din aceeași categorie