14 posturi vacante de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție au fost scoase la concurs

Exclusivitate

Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât organizarea concursului de promovare în funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, conform calendarului de desfăşurare a concursului stabilit în comisia de specialitate a CSM. Astfel, cererile de înscriere pot fi depuse la Consiliul Superior al Magistraturii până la data de 2 octombrie 2020. Concursul este programat să se încheie după 27 ianuarie 2021, când ar trebui să se desfășoare interviul, urmat de publicarea rezultatelor finale. Mai multe detalii despre calendarului concursului, aici. 

Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat scoaterea la concurs a următoarelor posturi de judecător:

  • 1 post la Secția I civilă
  • 1 post la Secţia a II-a civilă
  • 5 posturi la Secţia Penală
  • 7 posturi la Secţia de contencios administrativ şi fiscal

Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat totodată componența comisiei de organizare a concursului de promovare în funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie din perioada septembrie 2020 – februarie 2021, conform propunerilor Direcției resurse umane și organizare și Institutului Național al Magistraturii.

spot_img

Articole recente

Tribunalul Dolj, așteptat să decidă asupra cererii de liberare condiționată a fiului unei judecătoare de la Gorj, care, băut fiind, a omorât cu mașina...

Tribunalul Dolj este așteptat vineri, 29 septembrie 2023, să decidă asupra cererii de liberare condiționată a fiului judecătoarei Elena...

Mai multe articole din aceeași categorie